workshops

Workshops

Workshop Fluit SpelenHet is voor iedereen mogelijk om deze pentatonisch gestemde Native Amerikaanse fluiten te spelen. Je hoef niets van muziek te kennen. Je hoeft ook geen fluit in je bezit te hebben. We spelen op lesfluiten in de toon A. Heb je zelf een fluit in A of in D, dan kan je die meebrengen.

Het enige dat je nodig hebt is dat je houdt van de klank, dat je het verschil kent tussen boven en onder en je geregeld wat oefent als je daar zin in hebt.


Workshop voor beginners: We bekijken hoe een fluit is opgebouwd en de beginselen van het spelen: hoe houd ik ze vast, hoe improviseer ik mijn eigen eenvoudige melodieën? Hoe onderhoud ik een fluit. We hebben ook een eerste ontmoeting met samenspel. Je bent in de gelegenheid om mijn handgemaakte fluiten te proberen en/of er één aan te schaffen. 

Wanneer:  op donderdag 15 september of 6 oktober

Waar: Eendenstraat 24 in Geel

Prijs: 15 €


Vervolgworkshop: donderdag 10 november. Vanuit de basis leren we enkele speciale grepen en effecten die ons spel kunnen opluisteren. Na deze workshop ben je in staat om je eigen intuïtieve spel verder uit te bouwen. Het is wel aangewezen om de basis thuis een paar weken te oefenen, zodat dit al wat in je vingers zit.


   Contact


info@sonhora.be

0498081375